Nie je to len smutná skladba o tragédii. Denny Veselý vyzýva k zodpovednosti za volantom

šoférovanie dubizzle Ilustračná foto: Dubizzle

BRATISLAVA – V novej skladbe spevák a raper Denny Veselý vyrozprával tragický príbeh, ktorý zažil. Myšlienka skladby Domov je ešte hlbšia, ako sa zdá. Vyzýva k zodpovednosti za volantom.

Denny Veselý zažil traumatizujúcu udalosť, na ktorú už nezabudne. Jedného dňa si spolu s ďalšími dvomi ľuďmi, s ktorými sa poznal len z videnia, sadol do auta. Bohužiaľ, pre jedného z nich to bola posledná jazda autom, druhý dostal trest a Dennyho zachránil bezpečnostný pás.

O novej skladbe píše portál Bratislavské noviny. Na spoluprácu pozval hudobného skladateľa Martina Kráľa, ktorý taktiež zažil tragickú autonehodu. On a ďalší traja chlapci sa pod vplyvom alkoholu vydali na cestu autom, ktorá sa skončila mimoriadne nešťastne. Traja chlapci túto nehodu neprežili.

„Je to veľmi osobný projekt, v ktorom sa zaoberám jedným z najdôležitejších momentov môjho života – autonehodou. Táto udalosť ma výrazne ovplyvnila a pomohla mi vyformovať sa na človeka, akým som dnes. Klip ma však aj hlbší zmysel. Chcem touto skladbou upozorniť ľudí, aby boli opatrní na cestách a zodpovední voči sebe aj voči ostatným. Každý, kto sa vydáva na cestu, sa vlastne vracia domov – a práve to je aj názov mojej pesničky Domov,“ napísal Denny na sociálnej sieti.

(Bratislavské noviny, Denny Veselý/fb)


Ďalšie články