Sieť drogérií Hebe otvorí prvé predajne na Slovensku už tento rok

hebe-shop-new Aj na Slovensku sa čoskoro stretneme s podobnými predajňami. Foto: Hebe

BRATISLAVA – Rozrastajúca sa sieť drogérií z Poľska Hebe plánuje čoskoro sprevádzkovať predajne aj na Slovensku. Doteraz funguje značka iba v online priestore, kde ponúka zákazníkom 18-tisíc produktov z celého sveta.

Predajne Hebe pravdepodobne otvoria spolu s obchodnou sieťou Biedronka, keďže obe značky vlastnia rovnakí majitelia.

Hebe bola založená v roku 2011 portugalskou obchodnou skupinou Jerónimo Martins a stala sa u našich severných susedov jednou z najväčších kozmetických sietí s viac ako 300 kamennými predajňami a internetovým obchodom. 

„Otvorenie prvých predajní plánujeme na území Slovenska ešte v tomto roku. Momentálne však dátum a lokalizácia prvej predajne nie je presne známa,“ informovalo Štandard Bratislava zákaznícke centrum Hebe. 

Sortiment tvoria produkty zamerané na zdravie s krásu. Vstup nového hráča prináša určitý tlak na konkurenciu v rámci trhu.

„Zdravá konkurencia je vždy prínosná, keďže spoločnosti motivuje ešte viac sa zlepšovať a skvalitňovať svoje služby, preto príchod reťazca Hebe vítame,“ reagovala pre Štandard Bratislava marketingová manažérka dm drogerie markt Nicol Noseková.

E-shop bol spustený na Slovensku a v Česku v roku 2022. V Česku sú zatiaľ otvorené od minulého roka dve kamenné predajne v Prahe, ku ktorým po osvedčení začnú pribúdať ďalšie po celej krajine.

Podobnú stratégiu môžeme očakávať aj na Slovensku.


Ďalšie články