V Bratislave zatvárajú známu reštauráciu. Z centra mesta zmizli aj predajne legendárnej značky

Reštaurácia Kolkovna Reštauráciu Kolkovna nájdete už len v obchodnom centre Eurovea. Foto: Kolkovna Eurovea/FB

BRATISLAVA – V známej reštaurácii na nábreží Dunaja sa už ľudia nenajedia. Reštaurácia, ktorá lákala na pivo a české jedlo, totiž smeruje do konkurzu. Z centra mesta zmizli aj predajne slovenskej odevnej značky.

Reštaurácia Kolkovna, ktorá fungovala v River Parku na nábreží Dunaja, zrejme definitívne končí. Správu priniesol portál hnonline.sk. Dôvodom jej zatvorenia je konkurzné konanie, do ktorého posiela spoločnosť Gastro River Park samu seba.

Na Googli už nájdete oznam, že reštaurácia je trvalo zatvorená. V hodnotení reštaurácie sa objavilo aj niekoľko negatívnych recenzií. Zákazníci často neboli spokojní s obsluhou.

Ako ďalej uvádza portál, reštaurácia bola v posledných rokoch stratová. Akciová spoločnosť Kolkovna Restaurants pôsobí v Českej republike, kde má spolu osem reštaurácií v Prahe a v Brne. Deviata sídli v Bratislave v nákupnom centre Eurovea.

Portál hnonline.sk upozornil aj na odevnú značku Ozeta, ktorá sa presunula do nákupných centier. V jej predajni na Špitálskej ulici tak už nenakúpite. Miesto nej tam nájdete second hand.

(hnonline.sk)


Ďalšie články