Tragédia v Kvetoslavove. Pri nehode vyhasol život otca štyroch detí

Sviečka. Cintorín Sviečka. Ilustračný obrázok: TASR/Jaroslav Novák

KVETOSLAVOV – V obci Kvetoslavov v dunajskostredskom okrese sa stala tragédia. 7. mája pri dopravnej nehode zahynul 45-ročný motocyklista, otec štyroch detí.

Podľa informácií trnavskej krajskej polície 45-ročnému motocyklistovi idúcemu po hlavnej ceste skrížilo jazdnú dráhu nákladné vozidlo. Motorkár sa mu už nedokázal vyhnúť a došlo k zrážke, pri ktorej utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Dychová skúška u kamionistu skončila s negatívnym výsledkom.

Vyšetrovanie tragickej nehody si prevzal dunajskostredský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia z nedbanlivosti. Na miesto vyslali aj posttraumatický tím.

Podľa informácií portálu regióny.sk bol obeťou havárie 45-ročný Ottó. „Náš bývalý primátorský kolega tragicky náhle zomrel. Odpočívaj v pokoji, Ottó. Úprimnú sústrasť celej rodine, v tejto chvíli nemám slov,” uviedol na sociálnej sieti Péter Őry, starosta obce Štvrtok na Ostrove.

Portál dodal, že križovatku, na ktorej sa nehoda stala, miestni označujú za nebezpečnú a žiadajú výstavbu kruhového objazdu. „Táto križovatka, hlavne cez špičku, je už dosť nebezpečná. Z bočných ciest je problém sa dostať na hlavnú. Pomohol by možno kruhový objazd,” uviedla Zuzana.

Niektorí dali križovatke aj prívlastok pekelná. „Od zelovocu, ak chce ísť vodič na križovatke na hlavnú, je to peklo. Na tom úseku je zjazd z diaľnice na Kvetoslavov. Už dávno tam mala byť osadená 50-tka,” cituje ďalšieho z obyvateľov portál.

(FB/polícia, regióny.sk, mas)


Ďalšie články