Tragédia v Piešťanoch. Na internáte zomrel 17-ročný chlapec

aktualita_bratislavsky-1 Foto: Štandard

PIEŠŤANY – Na jednom z piešťanských internátov zomrel v noci zo stredy na štvrtok 17-ročný chlapec. Údajnou príčinou je požitie extázy. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Informoval o tom portál noviny.sk s tým, že internát patrí bližšie nešpecifikovanej piešťanskej strednej škole. Na mieste bola polícia a privolali aj posádku Rýchlej lekárskej pomoci.

„K úmrtiu osoby došlo z doposiaľ presne nezistených príčin, pravdepodobne po intoxikácii organizmu. Poverený policajt nariadil vykonať súdno-znaleckú pitvu, ktorá určí presné príčiny a okolnosti úmrtia mladého študenta,“ informovala krajská polícia na sociálnej sieti.

Podľa informácií TV JOJ mladý muž pravdepodobne zomrel po užití extázy.

„Na základe volania na tiesňovú linku vyslalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k mladistvému pacientovi, ktorý stratil vedomie a nedýchal. Operátor tiesňovej linky okamžite zahájil telefonickú asistovanú neodkladnú resuscitáciu až do príjazdu posádky na adresu. Napriek snahe záchranárov sa im muža nepodarilo oživiť a lekár musel konštatovať úmrtie,“ informovala Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR.

(noviny.sk, mas, polícia/FB)


Ďalšie články