Na Slovensko prichádza nový e-shop. Zákazníkov láka nízkymi cenami

musteri-memnuniyeti.b460d221e2f4c142ea39 Foto: Trendyol Express

BRATSLAVA – Svetový e-shop Trendyol sa poponáhľal a spustil aj slovenskú verziu predaja. Na úvod ponúka zákazníkom atraktívne ceny a služby.

Ešte pred pár týždňami sme zverejnili informáciu, že módny e-shop Trendyol plánuje príchod na slovenský trh až v ďalšej fáze expanzie vo východnej Európe. Obchodný gigant však vstúpil nakoniec naraz do všetkých plánovaných krajín. Web a aj aplikácia e-shopu sú dostupné podľa lokalizácie aj v slovenčine, čo uľahčuje výber tovaru ako aj ďalšie služby spojené s predajom.

Noví predajcovia zvyčajne lákajú nízkymi cenami a ústretovými službami. Ani v tomto prípade to nie je inak. Trendyol ponúka vysoké zľavy na prvé tri objednávky cez aplikáciu. Okrem cien sľubuje dodanie tovaru do siedmich pracovných dní, a to bezplatnou dopravou.

Stav objednávky je pritom možné skontrolovať priamo cez aplikáciu. V prípadne nespokojnosti môže zákazník vrátiť tovar počas jedného mesiaca od dodania tovaru, pričom zákonná lehota pri nakupovaní cez internet je 14 dní.

Sortiment je zameraný hlavne na oblečenie, obuv, kabelky, ale aj na praktické produkty do domácnosti. Tovar, ktorý zákazník nájde v ponuke, pritom pochádza od rôznych predajcov.

V súčasnosti doručuje Trendyol tovar do 27 európskych krajín a zrejme chce v budúcnosti vstúpiť aj do ďalších krajín, nielen v Európe.


Ďalšie články