Slovan po Klaksvíku zobral body aj Žiline

BRATISLAVA – ŠK Slovan Bratislava vo ôsmom kole Niké ligy dominoval v dueli s MŠK Žilina, ktorý zdolal 2:0 (1:0).

V 29. minúte Ďuriš vyhral súboj s Borjanom, no potom prihrával pred bránu, čo už bola „práca navyše“. Tesne pred bránkovou čiarou zasiahol Marcelli. V 31. minúte Borjan rozohral na Kucku, ktorý chcel prihrávať. Gidi mu vzal loptu a minul odkrytú bránu. V 38. minúte Gidi prechádzal po osi ihriska, a nikto proti nemu nevystúpil.

Slovan mal šťastie, že Žilinčan tesne minul pravú žrď domácej bránky. V 42. minúte Barseghjan znova rozohral nakrátko a lopta sa k nemu vrátila. Odcentroval na Strelca, ktorý si našiel priestor v 16-ke a hlavičkoval k vzdialenejšej žrdi – 1:0. V 47. minúte si Žilinčania skomplikovali rozohrávku. Sauerovi vzal loptu Lichý. Nabil Barsghjanovi, ktorý napálil pod brvno a nedal Belkovi šancu zasiahnuť – 2:0.

V 57. minúte Barseghjan našiel oblúčikom za obranu Kucku. Slovenský reprezentant dobre hlavičkoval do pravej časti brány, ale Belko veľmi dobre zasiahol. V 70. minúte Kucka získal loptu v strede poľa a jeho dlhý nákop smeroval na Barseghjana. Arménčan prihral do 16-ky Čavričovi, ktorého v poslednej chvíli eliminoval Belko. Slovan si poradil so Žilinou 2:0.

(onlajny.eu)


Ďalšie články