Slovan nestačil na motivovanú Dunajskú Stredu

BRATISLAVA – V nedeľnej dohrávke siedmeho kola Niké ligy sa Dunajskej Strede podarilo obrať o všetky body majstrovský Slovan, ktorý zdolala 3:1 (2:0).

Už v druhej minúte pálil Čavrić a Popović musel vyraziť na rohový kop. V jedenástej minúte Káčer prudkou prihrávkou na hranicu veľkého vápna našiel Gourého, ktorý sa zdarne zbavil Bajrića a nechytateľne poslal loptu do pravého horného rohu Borjanovej bránky – 1:0. V 30. minúte chyboval Borjan, ktorý vybehol ďaleko pred 16-ku Slovana, no namiesto odkopu príliš vymýšľal. Gouré mu vypichol loptu pre Čermáka, ktorý strieľal do prázdnej brány a ešte mu pomohla pravá tyč – 2:0.

Čermák si otvoril strelecký účet v najvyššej súťaži. V 37. minúte Barseghjan našiel Kankavu, ktorý prudko zakončil. Srbský brankár DAC-u Popović mu veľmi dobrým zákrokom pokazil gólovú radosť, keď jeho pokus vyrazil na rohový kop. V 40. minúte hlavička Trusu skončila na brvne brány belasých. V 45. minúte Abubakari spoza 16-ky namieril k pravej tyči, Popović však dokázal loptu na dvakrát zastaviť. Na opačnej strane rýchlo zaútočila Dunajská Streda; po strele Andzouanu zasahoval Borjan.

V 57. minúte si za obranu majstra nabehol Gouré. Nezištne nabil kapitánovi Gavrićovi, ktorý zvýšil už na rozdiel troch gólov – 3:0. V 60. minúte sa Strelec dostal k lopte i za pomoci Kašu. Potiahol ju doprava a prekonal Popovića – 3:1. V 72. minúte sa na hrot DAC-u po odchode Gourého presunul Trusa. Po chybe Pinta zakončoval Lovat, ale vyprášil len rukavice Popovića. V 73. minúte Tolić peknou strelou trafil tyč domácej bránky. V 85. minúte po centri Lovata nastal vo vápne DAC-u zmätok. Z ničoho nič sa do ideálnej palebnej pozície dostal Kankava, ale poslal to vysoko nad. Dunajská Streda zdolala Slovan 3:1.

(onlajny.eu)


Ďalšie články