V Pezinku sa stala tragédia, na železničnej stanici zomrela žena

aktualita_bratislavsky-1 Foto: Štandard

PEZINOK – Na železničnej stanici v Pezinku sa udiala veľká tragédia. Nákladný vlak, ktorý prechádzal cez stanicu, zrazil ženu. Informáciu potvrdila aj polícia.

Podľa informácií Železničnej spoločnosti Slovensko bola doprava v úseku Šenkvice – Pezinok prerušená od 13:50. „Dôvod, iný dopravca zrazil osobu neoprávnene sa pohybujúcu v koľajisku,“ uvádza sa na stránke zssk_mimoriadne.

Informáciu potvrdila aj krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. Uviedla, že podľa doterajších informácií 40-ročná žena v čase o 13:43 vošla do dráhy nákladného vlaku, ktorý prechádzal stanicou v smere z Trnavy do Bratislavy. „Aj napriek okamžitému použitiu rýchločinných bŕzd rušňovodič zrážke zabrániť nedokázal. Žena v dôsledku zrážky utrpela zranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedla Šimková.

„Za účelom dokumentovania okolností tejto tragickej udalosti je železničná doprava v uvedenom úseku obmedzená. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania,“ dodala hovorkyňa.

Podľa informácií železničnej spoločnosti je doprava od 14:45 obnovená. Niektoré spoje majú však takmer hodinové meškanie.

Podľa nepotvrdenej informácie, ktorá sa objavila na FB Pezinok: „Prechádzajúci nákladný vlak smerom z Trnavy išiel v plnej rýchlosti, nemal šancu dobrzdiť, trúbil už zďaleka.“

Portál noviny.sk uviedol, že žena si ľahla na koľajisko, kde ju prešiel nákladný vlak, ktorý prevážal autá z továrne v Trnave. Podľa informácií TV JOJ bola žena pod vplyvom drog.

(noviny.sk, polícia)


Ďalšie články