Pri požiari skladu v Maduniciach vznikla škoda vo výške 1,5 milióna eur

Po nehode na moste zhorel osobný automobil. Jednu osobu museli previezť do nemocnice Nehoda motorových vozidiel pri Vranove n. Topľou sa skončila tragicky. Ilustračná foto. Zdroj Tomáš Somr

HLOHOVEC – Hasiči z Piešťan zasahovali v nedeľu krátko po polnoci pri požiari v centrálnom sklade v katastri Maduníc v okrese Hlohovec. Na miesto udalosti privolali aj členov Dobrovoľných hasičských zborov obcí Madunice a Veľké Kostoľany.

Výška škody bola predbežne odhadnutá na 1,5 milióna eur. Hasiči svojím zásahom uchránili majetok v hodnote 5 miliónov eur.

„Po príjazde hasičov z Piešťan vykonali prieskum a zistili, že v niekoľkých miestnostiach nachádzajúcich sa na západnej strane centrálneho skladu vypukol požiar,“ informovala o udalosti Lena Košťálová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

Hasiči využili pri likvidácii požiaru na monitorovanie termovíznu kameru. „Požiar sa šíril aj káblovým kanálom po stene skladu umiestneným nad rozvodňami až do medzipodkrovia centrálneho skladu,“ dodala Košťálová.

Pri požiari sa nikto nezranil, jeho príčina je v súčasnej dobe v štádiu vyšetrovania.

(sita)


Ďalšie články