Na futbalovom turnaji skolabovala 17-ročná hráčka. V nemocnici zomrela

KFC Komárno Dres s číslom 11 patril Lilly. Foto: KFC Komárno/FB

DUNAJSKÁ STREDA – Nesmierna tragédia sa stala na futbalovom zápase v Dunajskej Strede. Len 17-ročná futbalistka počas zápasu skolabovala. Aj keď dievča niekoľkokrát resuscitovali, v nemocnici zomrela.

K tragickej udalosti došlo v utorok 23. apríla na školskom turnaji gymnázií v Dunajskej Strede. Informoval o tom portál Nový čas s tým, že 17-ročná hráčka po niekoľkých dňoch zomrela v nemocnici v Bratislave.

„Drahá Lili! S ťažkým srdcom a slzami v očiach sa s tebou lúčime. Spomienku na Teba si navždy uchováme, a zdieľame bolesť rodiny. Srdce KFC bije pre teba dnes, zajtra a navždy! Liliin dres s číslom 11 bude vyradený z používania, preto ho v budúcnosti, vo farbách nášho klubu, nebude môcť nosiť žiadny hráč,“ napísal futbalový klub KFC Komárno na sociálnej sieti.

Lilla navštevovala Gymnázium Jána Selyeho s maďarským vyučovacím jazykom v Komárne. „S hlbokým zármutkom oznamujeme našej školskej komunite, že zomrela Lilla Petrók, žiačka VI. triedy. Týmto vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, zdieľame ich bolesť a ctíme si pamiatku Lilly,“ napísalo gymnázium na sociálnej sieti.

(Nový čas, FB/KFC Komárno, Selye János Gimnázium)


Ďalšie články