Posun v prípade vraždy v Rohožníku. Polícia obvinila zranenú ženu

aktualita_bratislavsky-1 Foto: Redakcia Štandard

ROHOŽNÍK – V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb. Na mieste sa nachádzali mŕtvy muž, zranená žena a dve maloleté osoby. Zranenú ženu a maloletých pacientov transportovali do nemocnice.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR o tom informovalo na sociálnej sieti.

Bodné zranenia u viacerých osôb

„OSZZS SR vyslalo ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci do bytového domu v okrese Malacky, odkiaľ sme obdržali nahlásenie bodných poranení u viacerých osôb. Po príchode na miesto udalosti lekár musel konštatovať úmrtie u muža,“ priblížili záchranári.

Na mieste zasahovala aj polícia

Polícia začala pre sobotňajší (27. 4.) incident v Rohožníku trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a úmyselného prečinu ublíženia na zdraví. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Ako uvádza portál tvnoviny.sk, v prípade nastal posun. Polícia obvinila zranenú 39-ročnú ženu, ktorá sa nachádzala v byte. Prokurátorka a hovorkyňa Krajskej prokuratúry Bratislava Gabriela Kováčová sa pre TV Markíza vyjadrila, že v uvedenej trestnej veci bolo vznesené obvinenie voči žene. Maloleté deti sú v súčasnosti v kompetencii Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny.

Tvnoviny.sk približujú, že 47-ročný muž mal na tele viacero bodných a rezných rán. Ženu hospitalizovali s viacerými tržnými ranami a následne ju zadržala polícia.

​„Obvinená osoba bola prepustená zo zadržania a bola umiestnená v psychiatrickom zariadení. Vo veci sú vykonávané úkony prípravného konania, ďalšie informácie nie je možné vzhľadom na štádium konania poskytnúť,“ uviedla Gabriela Kováčová, prokurátorka a hovorkyňa krajskej prokuratúry v Bratislave pre noviny.sk.

(tasr, kol, tvnoviny.sk, noviny.sk)


Ďalšie články