Z vraždy muža v Petržalke obvinili ženu. Nemusela ho však zavraždiť sama

polícia Fotografia z miesta činu. Foto: Polícia SR - Bratislavský kraj/fb

BRATISLAVA – Polícia obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy 45-ročnú Andreu V. v súvislosti s nálezom mŕtveho tela muža zo 14. apríla v bratislavskej Petržalke. V prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody až na 20 rokov. Vraždu však nemusela spáchať sama.

Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Skutok sa stal dňa 14. apríla v čase okolo 18:00 na Jasovskej ulici.

„Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie obvinená spôsobila poškodenému mužovi bodno-reznú ranu v ľavej polovici hrudníka. V dôsledku tohto konania utrpel muž zranenie, ktoré viedlo k jeho smrti,“ uviedla polícia s tým, že vyšetrovateľ spracoval podnet k návrhu na väzobné stíhanie.

Portál tvnoviny.sk však uviedol, že pri vražde nemusela byť sama. Andrea tvrdí, že s vraždou nemá nič spoločné a na mieste činu v tom čase vraj nebola.

„Vec je na začiatku celého prípravného konania. Aj z výpovede obvinenej vyplýva, že čiastočne má spolupodiel, budú vykonávané ďalšie úkony právneho konania,“ citoval prokurátorku portál. Prokurátorka sa vraj nechcela vyjadriť k tomu, či na mieste našli nôž, ktorým bol muž bodnutý. Avšak potvrdila, že na mieste bolo viac nožíkov.

(tasr, Polícia SR – Bratislavský kraj/fb, mas, tvnoviny.sk)


Ďalšie články